Workshop / Demonstratie

De belangstelling voor financiële planning en estate planning neemt nog altijd toe. Het integraal inzicht geven in de huidige en toekomstige financiële situatie biedt rust. Maar biedt ook zicht op kansen (aankoop tweede woning, het doen van schenkingen, verandering van baan, starten van onderneming etc). Voor de adviseur is het bovendien een vorm van dienstverlening die leidt tot andere adviesthema’s: fiscaal advies, advies over (levens)testamenten, beleggingsadvies etc. 

Workshop Financiële Planning

Workshop Financiële planning en estate planning

Steeds meer (fiscaal)adviseurs staan hun klanten daarom bij met integraal advies. Dat is ook te merken aan de belangstelling voor de Private Wealth Navigator en onze andere applicaties. Een ontwikkeling waar wij uiteraard erg content mee zijn.

Op vrijdag 28 augustus geven wij weer een workshop ‘Financiële planning en estate planning‘ op ons kantoor te Purmerend. Aan de hand van diverse realistische praktijkcasussen laten wij u zien hoe u de Private Wealth Navigator en onze andere applicaties kunt inzetten in uw eigen adviespraktijk. Deelname aan deze workshop is kosteloos. De workshop start om 10.00 en eindigt om 12.30 uur. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

1.  Inflatierisico

2.  Langlevenrisico

3.  Inkomens- en vermogensplanning

4.  Estate planning

4.  Strategische Asset Allocatie

Wilt u deelnemen? Stuur dan een mail aan: info@privatewealthsupport.nl met de vermelding : ‘deelname workshop ‘Financiële planning en estate planning´ 28 augustus’.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging van inschrijving en een routebeschrijving.  Wij hopen u daar van harte te begroeten!