Workshop / Demonstratie (online)

De belangstelling voor financiële planning en estate planning neemt nog altijd toe. Het integraal inzicht geven in de huidige en toekomstige financiële situatie biedt rust. Maar biedt ook zicht op kansen (aankoop tweede woning, het doen van schenkingen, verandering van baan, starten van onderneming etc). Voor de adviseur is het bovendien een vorm van dienstverlening die leidt tot andere adviesthema’s: fiscaal advies, advies over (levens)testamenten, beleggingsadvies etc. 

Workshop Financiële Planning

Workshop Financiële planning en estate planning

Steeds meer (fiscaal)adviseurs staan hun klanten daarom bij met integraal advies. Dat is ook te merken aan de belangstelling voor de Private Wealth Navigator en onze andere applicaties. Een ontwikkeling waar wij uiteraard erg content mee zijn.

Iedere donderdagochtend om 10.00 uur geven wij weer een online workshop ‘Financiële planning. Aan de hand van een realistische praktijkcasus laten wij u zien hoe u de Private Wealth Navigator (en onze andere applicaties) kunt inzetten in uw eigen adviespraktijk. Deelname aan deze workshop is kosteloos. De workshop heeft een duur van circa 1 uur. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

1.  Inflatierisico

2.  Langlevenrisico

3.  Inkomens- en vermogensplanning

4.  4.  Strategische Asset Allocatie

Wilt u deelnemen? Stuur dan een mail aan: info@privatewealthsupport.nl met de vermelding : ‘deelname online workshop ‘Financiële planning’ en de gewenste datum van deelname.

U ontvangt na inschrijving een bevestiging van inschrijving.