Webinar ‘PWN en rapporteren met PowerPoint!’

Dat met de Private Wealth Navigator gerekend kan worden is een understatement. Naast de uitgebreide en diepgaande rekenexercities kan er nu ook snel, flexibel en héél fraai gerapporteerd worden in -ook in huisstijl op te maken- PowerPoint. Op vrijdag 12 maart organiseerden wij over deze mogelijkheid een webinar. Aan bod kwamen onder meer de volgende zaken:

  • Hoe maak ik een PowerPoint rapportage in eigen huisstijl?
  • Hoe presenteer ik de PowerPoint aan mijn klant?
  • Hoe kan ik extra effecten toevoegen aan mijn PowerPoint?
  • Hoe sla ik de PowerPoint als PDF of als presentatie op?
  • Hoe exporteer ik de gegevens uit de Private Wealth Navigator naar mijn PowerPoint?
  • Kan ik gegevens na de export nog aanpassen, toevoegen of verwijderen?

U kunt dit webinar hier terugkijken: Webinar