Team

Thimo Rietveld MFP FFP CFP®

Directeur en oprichter van PrivateWealthSupport. Na geruime tijd bij ABN AMRO MeesPierson als directeur vermogensstructurering en later als hoofd van het kenniscentrum te hebben gewerkt, startte hij eind 2015 PrivateWealthSupport. Naast veel advieservaring op het terrein van financiële- en vermogensplanning voor (vermogende) particulieren, heeft Thimo ook veel kennis van programmeer- en applicatieontwikkeling voor deze adviesterreinen. Vanuit deze kennis en praktijkervaring heeft hij de diverse applicaties ontwikkeld en daarmee het fundament gelegd van PrivateWealthSupport. 

 

 

 

 

 

LinkedIn profiel

__________________________________________________

Ben Ippel MFP FFP CFP RB

Drijvende kracht achter Ducente | Vermogensregie . Fiscaal advies . Door zijn jarenlange ervaring in de financiële wereld heeft hij een grote kennis van zaken. Ben is als geen ander in staat ondernemers en particulieren koersvast te gidsen door het financiële landschap. Hij doet dat door advies en ondersteuning die hout snijden. Bijvoorbeeld bij zaken als het behalen van hogere rendementen uit vermogen, bedrijfsopvolging, fiscale structuren of over financiële zaken rond de aankoop van een nieuwe woning. Ben heeft ook veel ervaring met het werken met de Private Wealth Navigator en helpt vanuit deze ervaring gebruikers van onze applicaties. Niet alleen ‘technisch’ maar ook ‘methodisch’. 

 

 

 

 

 

LinkedIn profiel

__________________________________________________

Ernst Schuurman

Directeur en oprichter van Calces Spreadsheet Consultancy. Ernst is een Microsoft Excel specialist en VBA programmeur. Kwam het team versterken toen de groei van PrivateWealthSupport om meer ontwikkelcapaciteit en continuïteit vroeg. Werkt nu al jaren samen met PrivateWealthSupport aan de (door)ontwikkeling van de diverse applicaties die PrivateWealthSupport op de markt brengt en is daarmee uitgegroeid tot een vaste waarde voor het team. 

 

 

 

 

 

LinkedIn profiel

__________________________________________________

Ronald Sier CFP®

Directeur en oprichter van Smart Financial Planner en Beyond Numbers. Naast veel advieservaring op het terrein van financiële- en vermogensplanning voor (vermogende) particulieren, heeft Ronald ook veel onderzoek gedaan naar (het belang van goede) adviesvaardigheden. Vanuit deze kennis en ervaring is Smart Financial Planner ontstaan. 

 

 

 

 

 

LinkedIn profiel

__________________________________________________

Anneke Janssen  CCXP MFP FFP CFP®

Directeur en oprichter van Custolutions | Bestuursvoorzitter RFEA. Custolutions helpt accountantskantoren die Financiële Planning als volwaardige dienst willen aanbieden en succesvol willen implementeren in hun dagelijkse business, door het voorkomen van tijdrovende en ingewikkelde adviesprocessen en het verhogen van de omzet met meer tevreden klanten die het accountantskantoor als Trusted Advisor ervaren.

 

 

 

 

 

LinkedIn profiel

Voor leden van de Kennisdesk van PrivateWealthSupport verwijzen wij u graag naar onze specifieke pagina: Kennisdesk