Kennisdesk

Licentiehouders kunnen hierboven het bij ons geregistreerde e-mailadres invoeren om de toegang te krijgen tot de Kennisdesk. Na controle van uw e-mailadres ontvangt u direct een link in uw inbox waarmee u de contactgegevens van de kennisdesk leden kunt raadplegen en uw vraag aan de betreffende specialist kunt stellen (telefoon of email). 

(U dient deze link vervolgens te activeren met dezelfde internetbrowser als waarmee u de link heeft aangevraagd)

Naast onze software en adviesdiensten op het terrein van financiële- en vermogensplanning, levert PrivateWealthSupport ook kennis! Onze gebruikers [1]  kunnen voor kennisinhoudelijke vraagstukken gebruik maken van gerenommeerde vakspecialisten. Deze vakspecialisten kunt u raadplegen om een vakinhoudelijke vraag te stellen. Richtlijn is dat de vraag voor de specialist binnen een tijdsbestek van ongeveer 15 minuten moet zijn te beantwoorden. Volledige dossiers voorleggen en hierover een integraal advies vragen behoort dus niet tot de dienstverlening van deze kennisdesk. 

De onderstaande vakspecialisten maken onderdeel uit van de kennisdesk van PrivateWealthSupport.

Echtscheiding en eigen woning : Frits van der Kamp

Mr. Frits van der Kamp studeerde Nederlands Recht in Nijmegen en Fiscaal Recht in Leiden. Frits is sinds 2008 zelfstandig gevestigd als fiscaal juridisch adviseur en docent. Als fiscaal jurist heeft hij ruime ervaring opgedaan met de advisering aan vermogende particulieren en ondernemers. Hij heeft een bijzondere expertise op het terrein van echtscheiding, levensverzekeringen alsmede de eigen woning. Naast de adviespraktijk verzorgt hij bijeenkomsten ten behoeve van diverse opleidingsinstituten. Tevens publiceert hij in diverse vakbladen.

 

 

DGA en de vermogende particulier : Jos Brauwers

Jos Brauwers is als bedrijfs- en fiscaal econoom al ruim 30 jaar actief op het gebied van vermogensplanning, vermogensstructurering en fiscale structurering van de ondernemer. Hierin staat voor hem centraal welke (toekomst)doelen heeft een ondernemer en (hoe) kan de ondernemer deze realiseren rekening houdend met kansen en risico’s. Sinds 1998 is hij in verschillende functies – onder andere 6 jaar als bestuurslid – verbonden aan de Federatie Financiële Planners. Tevens is hij als docent en assessor verbonden aan de opleiding tot Master of Financial Planning van de Erasmus Universiteit. 

 

 

Estate Planning : Anne Knigge

Anne is als fiscalist begonnen maar heeft zich daarna als estate planner gespecialiseerd. Ruim 25 jaar heeft hij (vermogende) particulieren geadviseerd bij ABN AMRO MeesPierson. Het is de kracht van Anne om ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier te presenteren en met goede en praktische oplossingen te komen. Anne is sinds 2022 als zelfstandig estate planner gevestigd.

 

 

Fiscalist & Pensioenadviseur : Wim Bull

Wim Bull is sinds februari 2012 betrokken bij DK Accountants & Adviseurs. Hij is van grote waarde als belasting- en pensioenadviseur. Lastige vraagstukken inzake oudedagsvoorzieningen voor de ondernemer ziet hij als een uitdaging, dat geldt met name voor het pensioen in eigen beheer. Wim Bull is onze specialist voor pensioen- en stamrechtzaken in eigen beheer. Daarnaast is hij een belastingadviseur met ervaring in het MKB en de Automotive branche

 

Beleggen : Freddy Forger

Freddy is in 1975 geboren in Utrecht. Na een studie bedrijfseconomie aan de UvA te Amsterdam kwam hij in 1997 terecht op de Amsterdamse beursvloer als hoekman bij AOT. Hij is in de afgelopen 19 jaar werkzaam geweest binnen de actieve kant van de financiële wereld als handelaar en fondsmanager en weet als geen ander hoe moeilijk het is om de markten te verslaan. Tijdens zijn postdoctorale opleiding aan de VU te Amsterdam kwam hij meer te weten over beleggen voor de lange termijn en raakte hij steeds meer overtuigd dat de benadering van de institutionele beleggers nog veel te weinig beschikbaar was voor de particuliere markt. 

Wij benadrukken dat wij met de ondernemingen van de bovenstaande leden van de kennisdesk op geen enkele manier een financiële binding en/of belang hebben. De leden worden door ons op facturatiebasis betaald en staan met hun kennis en kunde ter beschikking van de licentiehouders  [1] van PrivateWealthSupport.

 

 

 

[1] bij afname van een volledig pakket is de dienstverlening van de Kennisdesk inbegrepen