Smart Financial Network

Op 16 september 2019 hebben wij het Smart Financial Network geïntroduceerd! Het Smart Financial Network is ook specifiek ontwikkeld voor gebruikers van de software van PrivateWealthSupport en biedt een scala aan informatie, video’s, tips en tricks, webinars etc voor de financieel planner.

We willen met het nieuwe Smart Financial Network onze gebruikers zoveel mogelijk helpen om het vak van financieel planner zo effectief en klantgericht mogelijk uit te voeren. Dat doen we door veel informatie te verstrekken op het vakinhoudelijke vlak, maar ook (en vooral) het methodische vlak. Gebruikers kunnen op een directe manier met elkaar communiceren en van elkaar leren. Ook vakinhoudelijke specialisten zijn beschikbaar op het Smart Financial Network zodat er direct toegang bestaat tot een Kennisdesk.

We grote regelmaat bestede we aandacht aan onderwerpen die de dagelijkse praktijk van de financieel planner raakt. Aan de hand van een kalender krijgen gebruikers te zien wanneer welk onderwerp aan de orde komt.

Het Smart Financial Network is ook via een app bereikbaar en dus ook eenvoudig op uw telefoon, tablet of PC te installeren.  Licentiehouders met een volledig pakket hebben zonder kosten toegang tot het Smart Financial Network. Voor overige licentiehouders wordt toegang tot het Smart Financial Network optioneel beschikbaar tegen een separate prijs.

Meer informatie vindt u op onze speciale website van het Smart Financial Network: Smart Financial Network