Startersaanbod

Mogelijk overweegt u al langer om uw klanten (meer) integraal te gaan adviseren. Integraal advies heeft de toekomst en leidt vrijwel altijd tot andere inzichten en betere adviezen dan wanneer een vraagstuk geïsoleerd wordt beoordeeld. De Private Wealth Navigator ondersteunt het integraal advies sterk en efficiënt. 

Met het ‘Startersaanbod’ maakt u een vliegende start met ‘integraal advies’. 

Startersaanbod 

U krijgt 1 jaar lang het gebruiksrecht op de Private Wealth Navigator, de Private Estate Planner, de Private Asset Planner en de Private Pension Planner en de vele losse rekenmodellen. U neemt daarnaast zonder kosten deel aan de 1-daagse opleiding Vermogensregie met de Private Wealth Navigator voor de combiprijs van EUR 1.400 ex btw.  Daarnaast krijgt u een extra korting op deze prijs als u lid bent van een van de volgende organisaties:

FFP (25%), RB (21%), NOAB (21%), RFEA (22,5%), FVP (22,5%), VLPN (22,5%)

Na inschrijving ontvangt u binnen 1 werkdag de benodigde inloggegevens om direct te kunnen starten met de Private Wealth Navigator + de overige applicaties en vele overige (reken)modellen. 

Wilt u meer weten over de opleiding? Klik dan hier: Opleidingvermogensregie

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Stuur dan een mail met uw (bedrijfs)gegevens aan info@privatewealthsupport.nl

U ontvangt dan een bevestiging waarna wij nader contact met u opnemen.

Na het eerste jaar bepaalt u of en hoe uw verder wilt werken met onze applicaties. Zie voor de diverse reguliere pakket samenstel mogelijkheden onze prijsberekeningstool: Tarieven