Webinar ’35 Tips & Tricks met de Private Wealth Navigator’

De Private Wealth Navigator bestaat inmiddels 8 jaar. Vanaf de allereerste versie tot de huidige versie is er continu doorontwikkeld om de applicatie te verfijnen en te verbeteren. We zijn er trots op dat we al jaren over een flexibele, transparante en stabiele applicatie beschikken waarmee héél véél kan.

Om veel van de mogelijkheden nog eens de revue te laten passeren organiseerden wij onlangs het webinar ‘35 Tips & Tricks met de Private Wealth Navigator’. Tijdens dit webinar toonden wij u hoe u met simpele handelingen een groot effect kunt sorteren. Maar ook hoe u tijd kunt besparen met de invoer van gegevens. Of hoe u zaken nog persoonlijker maakt voor uw klant. Kortom, een webinar waar u in uw planningspraktijk veel aan kunt hebben. U kunt dit webinar terugkijken op ons YouTube kanaal: Webinar

Daarnaast kunt u een timetable downloaden waarin u kunt aflezen in welke minuut van het webinar welke tip aan de orde komt. Hiermee kunt u dus indien gewenst gericht de tip bekijken die uw belangstelling heeft: Timetable webinar 35 Tips en Tricks met de Private Wealth Navigator (8-5-2020)