Wat klanten zeggen

Onderstaand een aantal testimonials van onze klanten. Klik op de navolgende link voor een overzicht van onze klanten: Klanten

 

 

 

“De diverse planningstools van PWN is voor de financieel planners van Planners van Waarde een onmisbare tool geworden om met name de ondernemers en vermogende relaties te kunnen adviseren. De Assetplanner en Estateplanner sluit naadloos aan op de Private Wealth Navigator en wat wij onze relaties willen laten zien. Geen uitgebreide en lijvige rapporten, maar een beknopt en toch een gedetailleerde uitwerking van een planning.  Het updaten van een planning kan interactief en de gevolgen van wensen en of keuzes worden razendsnel duidelijk. Hierdoor blijft meer tijd over om echt in gesprek te gaan met je relatie in plaats van (langdurig) wachten op de uitkomsten van een berekening. Wat ook fijn werkt is dat de hulplijn net zo snel werkt als het programma. Korte lijnen en samen sparren om tot een oplossing te komen. Dat geldt ook voor het oppakken van suggesties om de planningstool te finetunen, waar vervolgens iedereen weer zijn voordeel mee kan doen”.

Enzo van der Velde  FFP Planners van Waarde

“De PWN is een krachtige tool om op een gebruiksvriendelijke manier cliënten te laten zien hoe hun financiële toekomst eruitziet en welke mogelijkheden er zijn om wensen en doelstellingen bereikbaar te maken. Ik gebruik de PWN interactief waardoor cliënten financiële planning meer begrijpen en beter overzicht en inzicht krijgen. Vragen over het gebruik van de PWN worden altijd zeer adequaat opgepakt”.

Dick Kaljee FFP CFP® Finculum

“De software van Private Wealth Support en dan met name het gebruik van de Private Wealth Navigator waarmee ik als DGA adviseur/ financieel planner klanten interactief adviseer, ervaar ik als zeer waardevol bij het “plannen” van relaties. Zowel de IB-ondernemer als ook de DGA van een BV wordt snel inzicht gegeven in toekomstige kasstromen, zowel tijdens het werkzame leven als ook daarna. Geen dikke rapporten maken op papier, maar tijd investeren om in de spreekkamer op het TV scherm interactief “planningen” te bespreken via de Navigatorsoftware. En dan vergeet ik nog te zeggen dat de rekensnelheid ongelooflijk is, dus een mutatie is zo doorgerekend!  Dit leidt tot mooie en waardevolle gesprekken met toegevoegde waarde. De gepresenteerde grafieken in de Navigator geven in één oogopslag aan waar de aandachts- en adviespunten liggen. En als er dan eens een vraag is aan PrivateWealthSupport, dan volgt het antwoord per ommegaande. En dan heb ik het niet alleen over de techniek achter het programma, maar ook over de vakinhoudelijke kennis van de Helpdesk van PrivateWealthSupport. Ik kan dus gelijk weer verder in dit adviesdossier en om uiteindelijk aan de klantverwachtingen te voldoen”.

René Ballast MTH Accountants

“Na wikken en wegen ben ik 2.5 jaar terug ongeveer met mijn software financiële planning overgestapt naar PWN. Echt een hele goede beslissing! Jarenlang had ik gewerkt met vooraanstaande software die in mijn ogen altijd wel ergens tekort schoot en vanuit een “black box” principe werkte. Daarnaast werden manco’s op de lijst gezet om te worden behandeld. Met PWN is een planning in een handomdraai gemaakt vanuit een logische en praktische benadering. Alles gebaseerd op en als output in Excel, voor mij als planner dus heel herkenbaar en enorm plezierig om mee te werken. Mutaties worden supersnel doorgerekend. Inzichtelijk is ook waar wijzigingen vandaan komen. En niet in de laatste plaats kan een IB ondernemer en een DGA eindelijk zorgvuldig gepland worden. Belangrijk is ook dat er 1 op 1 contact is met de helpdesk als er zaken niet duidelijk zijn of als er hulp bij de invoer nodig is. Lopende zaken wordt direct opgepakt en waar nodig verbeterd. Manco’s zijn er zelden en als ze er zijn worden deze direct verholpen”.

Tim Kuiper FFP CFP Kuiper Financiele Planning

“In de 20 jaar dat ik inmiddels meedraai in de financiële dienstverlening voor o.a. verschillende grootbanken en in de accountancy heb ik altijd klanten, m.n. ondernemers, bediend met een complexe adviesbehoefte. Ik heb in het verleden met verschillende planningstools mogen werken, maar ken er niet één die zo snel, accuraat, overzichtelijk en begrijpelijk is voor een klant als PWN. En daarbij zo goed integraal werkt tussen de privé situatie als de onderneming(en). Het geeft mij de mogelijkheid om echt met mijn klanten interactief aan de slag te gaan en het hun eigen ‘werkdocument’ te maken. Als er al een fout in zit dan heeft dat te maken met de invoer van de gegevens en niet met het systeem. Als je dus kiest voor dit programma kun je eigenlijk iedere financiële vraag zo’n beetje wel beantwoorden van een klant. De grootste misvatting is dat het een soort invuloefening is, maar een ieder die er mee aan de slag gaat moet echt inhoudelijk weten waar het over gaat. Financiële planning is een vak en met PWN kun je dit heel goed beoefenen!”

Lisette Spork FFP CFP LS Personal Finance

“Financiële planning heeft zich bewezen als een heel relevant advies product. Visser & Visser heeft dat succesvol opgepakt hetgeen mede gevolg is van onze keuze voor software van PrivateWealthSupport. Wat wij waarderen in PrivateWealthSupport is het streven om zowel vakinhoudelijk als qua software bij te blijven. Dat, de bereikbaarheid en het oplossend vermogen als we er een keer niet uitkomen maakt dat we PrivateWealthSupport en haar producten graag inzetten”.

W.C. (Wim) Pietjouw RB FFP Senior Belastingadviseur Visser & Visser

“Jullie programma’s gebruiken wij al meerdere jaren naar volle tevredenheid. Het is een betaalbaar product voor de klant en een aanvulling in het adviestraject voor ons kantoor. We kunnen de financieel positie van de klant meten in diverse life events en het is eenvoudig aan te passen bij veranderende omstandigheden. Wat ons betreft onmisbaar voor een kantoor waarbij toegevoegde waarde een must is”.

Albert H. Zijlstra RB, Belastingadviseur PBBZ Accountants & Adviseurs

“Het werken met PWN geeft onze klanten het gevoel sterk betrokken te zijn bij de totstandkoming van het financiële plan. De interactieve manier van werken die PWN mogelijk maakt, geeft extra plezier in de omgang met onze klanten. De ondersteuning met grafische weergaven en de integratie tussen privé en BV zijn zeer sterke punten. De mensen achter PWN zijn altijd goed bereikbaar en reageren zeer adequaat op hulpvragen. Mooi ook om te zien dat er continu sprake is van een doorontwikkeling van de software.”

mr. B (Bart) Sikkema, Senior Belastingadviseur Schuiteman Accountants & Adviseurs