Leergang Vermogensplanner Dukers & Baelemans

Vermogende klanten vragen om een meer specifieke aanpak vanwege de gemiddeld meer complexe vraagstukken. Veelal is niet alleen de omvang van het vermogen zodanig dat de adviesbehoefte groot is, ook het feit dat het vermogen vaak in de (holding) BV gestructureerd is, vraagt om een adviseur met gerichte kennis van de vermogende (DGA) klant. 

De Private Wealth Navigator is bij uitstek geschikt om de (meer) vermogende klant in beeld te brengen op een effectieve en verantwoorde wijze. Wij onderstrepen het belang van een goed opgeleide financieel adviseur en helpen daarbij graag door middel van het beschikbaar stellen van onze hoogwaardige adviesapplicaties.

Aan deelnemers van de leergang Vermogensplanner van Dukers & Baelemans, stellen wij voor het uitwerken van de integrale casus, de Private Wealth Navigator beschikbaar. Ook als een deelnemer geen abonnement heeft op onze software. Vanzelfsprekend kan dan alleen de betreffende casus worden verwerkt in de applicatie. 

Bent u deelnemer aan deze leergang en wilt u uw casus uitwerken in de Private Wealth Navigator? Stuur dan een e-mail aan: 

info@privatewealthsupport.nl

U ontvangt dan een informatiemail met downloadlink waarna u kunt starten met het maken van de casus.