Novak leden aanbieding 2023

Samen met de Novak hebben we voor 2023 een speciaal startersaanbod ontwikkeld. Voor slechts EUR 895 ex btw kunt u een jaar lang werken met al onze applicaties, waaronder de Private Wealth Navigator. Inbegrepen is daarnaast deelname aan onze 1-daagse startersopleiding. Zie voor meer informatie hierover: Startersopleiding. Bovendien kunt u onbeperkt gebruik maken van onze helpdesk, ook voor planning technische vraagstukken. En tenslotte kunt u Rapportsjablonen in uw eigen huisstijl maken.

Steeds meer accountants en belastingadviseurs helpen hun klanten met het geven van integraal financieel inzicht in de toekomst. Bijvoorbeeld bij het staken of overdragen van de onderneming. Kan de gewenste levensstijl na verkoop worden voortgezet? Kunnen we de kinderen nog schenkingen doen? Zomaar wat vragen waar klanten graag antwoord op willen.

Met de Private Wealth Navigator creëert u snel een integraal overzicht van de huidige en toekomstig inkomens- en vermogenspositie van uw klant. Of dit nu een DGA / IB ondernemer of particulier is. De applicaties van PrivateWealthSupport doen het! Met slimme importfuncties maar ook door het uiterst efficiënte ontwerp, de transparantie en de diepgang! Invoeren en verwerken van mutaties en scenario’s met één muisklik en altijd direct zicht op de wijzigingen!

Wilt u gebruik maken van deze jubileumaanbieding? Stuur dan een mail met de volgende gegevens aan info@privatewealthsupport.nl met als onderwerp ‘Novak 2023-aanbieding’:

  • Bedrijfsnaam
  • Voornaam en achternaam gebruiker(s)
  • Email gebruiker(s)
  • Gewenste ingangsdatum
  • Novak lidmaatschapsnummer

Heeft u hierover nog vragen of opmerkingen? Neem u dan gerust contact met ons op: 0299-646929