Workshop ‘Werken met de Private Estate Planner’

Op donderdag 17 januari van 15.00 tot 17.00 uur organiseren wij een workshop waarbij het werken met de Private Estate Planner centraal staat. De Private Estate Planner is een nieuwe geavanceerde applicatie die op effectieve wijze berekent hoeveel erf- en schenkbelasting uw klanten verschuldigd zijn bij het hanteren van diverse testamentvormen en schenking-strategieën.

Wilt u weten hoe u uw klant een optimaal testament en schenkingsstrategie kunt adviseren? Waarbij rekening wordt gehouden met: samengestelde gezinnen, schenken in contanten en/of schenken op papier, de wettelijke verdeling en quasi wettelijke verdeling, met het vruchtgebruik testament of een tweetrapsmaking, en nog veel meer?

Kom dan naar de workshop donderdag 17 januari te Breukelen. Deelname is zonder kosten en na afloop heeft u de gelegenheid om met een hapje en drankje na te praten en/of aanvullende vragen te stellen. 

Locatie:          Hotel van der Valk te Breukelen van 15.00 tot 17.00 uur.

Prijs:               deelname is kosteloos (beperkt aantal plaatsen)

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Mail dan naar info@privatewealthsupport.nl  met de omschrijving workshop ‘Private Estate Planner 17 januari’. U ontvangt een bevestiging van inschrijving.

Meer info over de Private Estate Planner? Klik op onderstaande link:

De Private Estate Planner ©