Private Wealth Network

Per 1 september 2019 introduceren wij het Private Wealth Network!.  Het Private Wealth Network is specifiek ontwikkeld voor gebruikers van de software van PrivateWealthSupport en biedt een scala aan informatie, video’s, tips en tricks, webinars etc voor de financieel planner.

We willen met het nieuwe Private Wealth Network onze gebruikers zoveel mogelijk helpen om het vak van financieel planner zo effectief en klantgericht mogelijk uit te voeren. Dat doen we door veel informatie te verstrekken op het vakinhoudelijke vlak, maar ook (en vooral) het methodische vlak. Gebruikers kunnen op een directe manier met elkaar communiceren en van elkaar leren. Ook vakinhoudelijke specialisten zijn beschikbaar op het Private Wealth Network zodat er direct toegang bestaat tot een Kennisdesk.

We zullen met grote regelmaat aandacht besteden aan onderwerpen die de dagelijkse praktijk van de financieel planner raakt. Aan de hand van een kalender krijgen gebruikers te zien wanneer welk onderwerp aan de orde komt.

Het Private Wealth Network is straks via een app bereikbaar en dus ook eenvoudig op uw telefoon, tablet of PC te installeren.  Licentiehouders met een volledig pakket krijgen zonder kosten toegang tot het Private Wealth Network. Voor overige licentiehouders wordt toegang tot het Private Wealth Network optioneel beschikbaar tegen een separate prijs.

Het Private Wealth Network komt beschikbaar via een speciaal ontwikkelde app